ShareAI Platform Docs

Bir müşteri işi yetkilendirmesini durdurun

Kabul edilen ShareAI müşteri işini bulun, iptal etme işlemini gözden geçirin ve önceki kullanım ve karar kayıtlarını koruyarak durumunu doğrulayın.

Markdown olarak görüntüle
Bu sayfada

Bir müşteri-iş hizmeti artık çalışma alanınızı kullanmamalıysa, mevcut taahhüdünü açın ve mevcut iptal eylemini gözden geçirin. Bir tarayıcı sekmesini kapatmak hizmeti iptal etmez.

İptal eylemini gözden geçirmeden önce işi kabul eden çalışma alanı altında bulun.İptal eylemini gözden geçirmeden önce işi kabul eden çalışma alanı altında bulun.
İptal eylemini gözden geçirmeden önce işi kabul eden çalışma alanı altında bulun.

Durdurmadan önce gözden geçirin#

  1. Ödeme yapılan çalışma alanında Faturalama → Abonelikler ve Taahhütler'i açın.
  2. İşi seçin ve Builder'ını ve mevcut durumunu onaylayın.
  3. İptal açıklamasını okuyun ve erişimi durdurmak istediğinizde açık onayı kullanın.
  4. Ortaya çıkan durumu doğrulayın ve Geçmiş ile Etkinlik ve Kararlar'ı kontrol edin.

Önceki kullanım kalır#

Gelecekteki yetkilendirmeyi durdurmak, daha önce kaydedilmiş tüketimi, kararları veya satın alımları silmez. Ücretleri uzlaştırırken ilgili döneme ait Kullanımı kontrol edin.

Bir müşteri-iş Üretim kimlik bilgisi, normal bir Konsol API anahtarı ve bir uygulama OAuth izni ayrı yaşam döngülerine sahiptir. Hizmeti gerçekten çalıştıran yetkilendirmeyi iptal edin. İlgisiz bir kişisel anahtarı silmek, bir Builder entegrasyonunu mutlaka durdurmaz.

Eylem kullanılamadığında#

Rolünüzü ve çalışma alanınızı onaylayın ve Builder veya destek ile iş referansı üzerinden iletişime geçin. Bir kuruluşun onay sınırını aşmak için başka bir hesap kullanmayın.

Son güncelleme Eylül 15, 2026

ShareAI Platform Belgeleri
Tüm belgeler

Başlık veya içerik ile ara.

Bu sayfa hakkında soru sor

Bu sayfayı keşfetmek için bir asistan seçin. Ayrıca sayfayı kopyalayıp konuşmanıza yapıştırabilirsiniz.

Ask ChatGPTAsk ClaudeAsk GrokAsk ShareAI